Rent-a-cook – Lei en kokk

1481224_10202042768407988_1640578519_nFor en tid tilbake så postet jeg et innlegg på selve bloggen om at jeg ønsket å lage mer mat, og om at hvis det var noen som skulle ønske å leie meg til et selskap så var jeg tilgjengelig.

Dette er den originale posten;

“Jeg har kommet til den konklusjonen at jeg ikke får laget nok mat!!
Eller rettere sagt jeg får ikke laget nok av den maten jeg har lyst til å lage til større selskap. Dessverre har jeg ikke råd til å invitere folk hjem på middagselskap hver helg, men ønsket om å lage nye ting, og utfordre meg selv som kokk er der uansett.

Så da kom jeg jo på det at det er jo sikkert mange jeg kjenner som enten selv eller som har venner som har lyst til å holde middagsselskap, men kanskje ikke så lyst til å slave foran grytene hele dagen, der kommer jeg inn.

Trenger du, eller noen du kjenner hjelp til å lage maten i et selskap, så tar jeg gjerne jobben. Om det er middag til tredve eller en intim middag for noen få så er jeg tilgjengelig.

Hva koster dette sier du? Ikke så veldig mye sier jeg, du betaler så klart for råvarene for den menyen vi blir enige om, prisen for at jeg lager maten for deg er en god flaske vin eller to, eller en flaske whisky, vi blir nok enige.

Jeg har det meste av kjøkkenutstyr som kniver, og annet spesialutstyr. Har du med andre ord ett normalt utstyrt kjøkken med stekepanne, gryter, fat og bestikk så tar jeg med det som trengs for å lage maten.

Er du interessert så ta kontakt på sinnakokken@sinnakokken.no
Dette gjelder i aller høyeste grad den dag i dag, derfor legger jeg dette ut som en egen side på bloggen, så forsvinner den ikke i alle postene. siden jeg postet dette første gangen har det blitt mange både store og små selskap. Flere store bryllup, konfirmasjoner, julebord, bursdagsfeiringer og mere til.
Nå viser det seg at det begynner å bli ganske omfangsrikt og mange ønsker å betale for tjenesten, og det er jo kjempehyggelig, men regelen er fortsatt at har du et lite selskap og jeg får lage mat som inspirerer så er god flaske vin en fin betaling.
Nå er det jo blitt sånn at jeg ikke lenger kjenner alle jeg lager mat for, og mange ønsker å betale for seg, så jeg tenkte jeg skulle komme med en liten prisliste og hva du får for den prisen.
Jeg tar som regel en flat pris på 150,- kr pr person jeg koker for. Dette er for jobben med å forberede meny, koke maten, servere etc. Råvarer kommer i tilleg

Hvordan det gjøres i praksis? Vi blir vi som regel enige om en meny via mail eller telefonen, men veldig ofte setter jeg opp en meny etter et ønske fra deg eller dere og sender en handleliste over hva som trengs.
Dere handler inn, og jeg dukker opp tidlig den dagen middagen skal være, jeg bruker stort sett hele dagen på kokingen, jeg rydder ned kjøkkenet og vasker alt jeg har brukt til matlagingen og forlater kjøkkenet i den stand det var.  Jeg serverer selvsagt maten hvis dere ikke har egen servitør.
Er det snakk om større selskap  så ta kontakt så bli vi enige om  hvordan vi løser deres behov på best mulig måte, jeg har opparbeidet ganske bra med erfaring fra større middager og vet stort sett hva som trengs for å få til et vellykket arrangement for større grupper.
Så det er bare fantasien som setter grensene.
Gleder meg til å lage mat for deg. 


1 thought on “Rent-a-cook – Lei en kokk”

  • Hei! For en av mine kunder, er jeg på jakt etter en god kokk, som også er utadvent! Datoen er 31. august kl. 12-16 på et kjøpesenter i Oslo. Temaet er miljø og bærekraft. Kokken skal fremme gode oppskrifter på restemat. Har du anledning?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.